Monthly Archives September 2018

fau

    Dapatkan (free) PDF cara kira calorie sini (cara kira kalori, supaya anda boleh kuruskan badan tanpa berlapar… dan boleh makan apa sahaja yang anda suka!) >>  http://nasitakberdosa.com/cara-kuruskan-badan-tanpa-berlapar/   Ramai wanita selalu mengadu…   “Saya dah kawal pemakanan. sometimes tak makan nasi pun… tapi berat saya still tak turun. makin naik adalah…”   tapi bila saya tanya balik apa yang dorang makan sehari kalau tak makan nasi?   ramai yang bagitau…   dorang berlapar dan langsung tak makan — tapi terpaksa diri kuatkan semangatlah nak kawal nafsu makan tu   dan ada harinya, dorang just makan kuih-muih, pisang goreng, roti,
Read More